Реєстрація / Вхід

Партнери проекту оголошують конкурс в сфері енергетичного менеджменту

Асоціація інженерів енергетиків України (АЕЕ Україна) – один з ініціаторів навчальної програми «Енергоефективність: реструктуризація газотранспортної системи та підвищення компетенцій українських фахівців», що з успіхом пройшла в Чеській Республіці та Республіці Словаччині з 15 по 25 березня 2015 р., у рамках впровадження проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» оголошує конкурс серед спеціалістів в сфері енергетичного менеджменту для підготовки та проходження сертифікації енергоменеджерів відповідно до вимог міжнародної Асоціації інженерів енергетиків, США (АЕЕ) «Сертифікований енергоменеджер».

Участь в сертифікаційному курсі безкоштовна. Учасники з інших міст України отримають компенсацію проживання та добові. Тренінг та екзаменація проходитимуть з 6 по 11 липня 2015 р. у м. Києві.

Для участі необхідно заповнити Заяву, що розміщено на сайті АЕЕ Україна (www.aee-ua.org) , і разом з необхідними документами надіслати в електронному вигляді на адресу aee.ukraine@gmail.com..